Bepaal zelf het thema van een themafeest: fout of iets anders?

Door een entertainmentpakket te kiezen kunt u zelf het thema van uw themafeest bepalen. Gaat u voor fout of voor iets anders? Ook regelt u zelf de horeca en de locatie van uw themafeest aprés ski of ander fout themafeest. Dat kan bijvoorbeeld de bedrijfshal, de sportkantine of een café zijn. U bepaalt ook zelf het thema van de avond. Vervolgens kan een ervaren themafeestspecialist voor u al het entertainment verzorgen. Van het decor tot het geluid en van diverse spelelementen tot originele typetjes. Dat wordt gegarandeerd een avond vol dans, zang en gezelligheid!

Besloten themafeest fout en aprés ski zijn all-inclusive

Tijdens een themafeest fout kunnen u en uw groepsgenoten genieten van een overheerlijk driegangendiner en een onbeperkt aantal drankjes. U heeft immers vooraf betaald voor een all-inclusive arrangement. Verder wordt natuurlijk ook de muziek en al het entertainment geregeld. Een besloten themafeest kunt u reserveren voor groepen van 40 tot maar liefst 2000 personen. U heeft de optie om zelf een locatie te kiezen voor het themafeest aprés ski, maar de specialist kan u ook een waanzinnige feestlocatie aanraden.

Aprés ski, piratenfeest of ander themafeest: fout is altijd goed!

Bij een gespecialiseerd evenementenbureau heeft u de keuze uit verschillende thema’s. Gaat u naar pianoshow LED’s dance? Of is Sjaakies vette familiefuif meer iets voor u? Of u nu kiest voor aprés ski, een piratenfeest of een ander themafeest, fout is altijd goed! Tijdens het themafeest aprés ski verzorgen Henk, Peter en Ingrid het meest hilarische skihutfeest op aarde. Op piratenfeest ’t ruime sop worden u en uw gasten de complete avond getrakteerd op goocheltrucs, theater en nog veel meer spektakel van Piraat Jack. Mochten deze thema’s u niet echt aanspreken, maakt u zich dan geen zorgen. Er zijn namelijk nog vele andere foute themafeesten waar u uit kunt kiezen.