Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Boeken laten drukken

Meer dan de helft van alle mensen denkt een boek te kunnen schrijven, en minder dan tien procent van alle mensen weet uiteindelijk de boeken die ze geschreven hebben te drukken. Heel veel mensen hebben genoeg ideeën die om te vormen zijn tot goede boeken, maar niet heel veel mensen steken de energie die nodig is hiervoor om ook daadwerkelijk te komen tot een gedrukt boek. Ontzettend jammer vinden we het, want het betekent dat een grote hoeveelheid ongepubliceerde boeken bestaan die toch het lezen waard zouden kunnen zijn. De oplossing hiervoor? Wij vinden dat het makkelijker moet worden om over te gaan op het drukken van boeken.

Boeken-drukken.com

Met boeken-drukken.com wordt het mogelijk om je eigen boeken te laten drukken door een professionele organisatie. De voordelen? Ten eerste is het bij ons mogelijk om alles snel te regelen, binnen vijf werkdagen kan de levering al geregeld worden! Daarnaast is het heel voordelig om met ons samen te werken. Hoe voordelig? Vraag een offerte van ons aan, deze is uiteraard vrijblijvend, dan krijg je vanzelf een indicatie van de kosten. Bij ons is alles mogelijk. Boeken kunnen in kleine of grote oplages gedrukt worden, het maakt ons niet uit. Als klant van ons kan je rekenen op een service die hoogstpersoonlijk is, wij helpen je met iedere stap op weg naar het uiteindelijke gedrukte boek. Tot slot worden jouw boeken in een uitstekende kwaliteit aangeleverd aan jouw voordeur!

Voordelige prijzen

Dat allemaal voor waanzinnig voordelige prijzen. Wanneer je een offerte hebt aangevraagd, kan je zeker ervan zijn dat deze kosten alles bevatten. De kosten voor het afleveren van de boeken zit erbij inbegrepen, de kosten voor een volledige proefdruk én het verzorgen van de lay-out zitten er ook gewoon bij. Je krijgt van ons één volledige totaalprijs, waarmee je meteen weet waar je aan toe bent. Wij doen niet aan rekeningen die steeds een tikkeltje hoger worden met iedere bijkomende kostenpost, onze klanten verdienen dat niet. Ben je toch benieuwd naar de kosten van het drukken? Je krijgt de offerte binnen één werkdag van ons!