Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

De beste plotter van Nederland gekocht!

Mijn bedrijf heeft de beste plotter van heel Nederland gekocht bij een bedrijf genaamd Repromat. We lazen laatste een artikel over de beste plotters van Nederland en werden erg nieuwsgierig. Daarnaast hadden wij ook een oude plotter machine, maar helaas functioneert hij niet meer zoals vroeger. Daarom werd het tijd voor ons om een nieuwe plotter aan te schaffen en wel een die bij de beste van Nederland hoort.

De plotter die wij zo graag wilden hebben

Samen met mijn andere collega’s lazen we het artikel over de beste plotters van 2019. Een paar die had onze interesse te pakken, maar ze waren wel verschillend van elkaar. Daarom moesten we samen beslissen welke het werd. Uiteindelijk was het duidelijk dat we de plotter wilden die op hoge snelheid, hoge kwaliteit kan leveren. Toen we het wisten gingen we kijken waar deze plotter verkrijgbaar was. Helaas was hij bij vele aanbieders uitverkocht of hadden ze hem niet kunnen krijgen in hun voorraad. Bovendien vroegen sommige belachelijk prijzen voor de plotter. Met ons handen in het haar wisten we even niet meer wat we moesten doen. Gelukkig kwam een medewerker van ons met een aanbieder die de plotter nog had en die hem voor een goede prijs verkocht. Dat bedrijf was Repromat.

Repromat

Eenmaal in contact met Repromat konden we meteen onze bestelling plaatsen bij hun. Ze vroegen ook waarom wij ineens interesse hadden in de plotter en moesten er wel om lachen. Ze zouden een bevestigingsmail sturen als het product zover was. Nadat we die hadden kregen, kregen we binnen no-time onze plotter binnen. Hij was precies zoals het artikel hem had omschrijven en we zijn er super blij mee. We gebruiken hem  bijna dagelijks en functioneert veel beter dan verwacht. Meer hadden wij niet kunnen vragen.

Bezoek de showroom

Wilt u ook een kijkje nemen in het assortiment van Repromat? Kom dan gerust langs in de showroom van Repromat waar alles gepresenteerd staat. Sommige producten kunt u daar zelfs uittesten. Wilt u liever meteen online bestellen? Bekijk dan de website van Repromat voor meer informatie.