Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

De eiken vloer al jaren favoriet

Al jaren een topper onder de houten vloeren is natuurlijk de eiken vloer. Ook bij Baxhouthandel behoort deze houten vloer al jaren tot de favoriet bij hun klanten. Onder een eiken vloer wordt ook wel verstaan eiken parket, eiken planken of eiken vloerdelen. Dit betreft dan massief eiken vloeren. Dit dien je niet te verwarren met eiken lamelparket of eiken multiplank want dan betreft het een eiken toplaag met een onderlaag van multiplex, dit betreft dan dus geen massief eiken vloer maar je hebt dan wel de unieke uitstraling van eiken door de eiken toplaag. Welke van deze soorten eiken vloeren je ook kiest ze zijn allemaal verkrijgbaar bij Baxhouthandel.    

Eiken vloer uit eigen fabriek

Indien u voor een eiken vloer kiest bij Baxhouthandel dan heeft u keuze genoeg. Alle eiken vloeren bij Baxhouthandel komen uit hun eigen fabriek. Met ruim 25 jaar ervaring met eigen productie van eiken vloeren kunnen zij u als geen ander adviseren over de verschillende soorten eiken vloeren. U hebt u bij Baxhouthandel namelijk keuze uit eiken vloeren in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u onder andere kiezen uit white 50, gerookt, oase mist, stonewashed, geborsteld, light antique, gecarboniseerd, wit 100, blok vloeren en soft smoke. Iedere vloer heeft zijn eigen unieke uitstraling zodat u altijd een eiken vloer vindt die past bij uw interieur. Niet alleen de kleur en uitvoering bepalen de uitstraling ook de manier van leggen (bijvoorbeeld visgraat of blokmotief) en de breedte van de plank bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw eiken vloer.

Afwerking van uw eiken vloer

Ook de afwerking bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw eiken vloer. Doordat Baxhouthandel over een eigen fabriek beschikt kunt u niet alleen de breedte van de eiken vloer zelf bepalen kunnen maar ook kan Baxhouthandel de afwerking van uw eiken vloer geheel naar uw wensen uitvoeren. Nog een voordeel van het in eigen handen hebben van de productie is dat Baxhouthandel niet alleen de vloer naar uw wensen kan fabriceren maar dat u tevens gegarandeerd bent van een lage prijs. Voor uitgebreide informatie over de verschillende soorten eiken vloeren, afwerking en prijzen kunt u terecht op de website van Baxhouthandel.