Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

De salarisservice van CBBS

Heb je zelf geen tijd om salarisberekeningen te maken? Of heb je hier gewoon geen behoefte aan? De salarisadministratie van uw bedrijf kan worden gedaan door verschillende ondernemingen. Zo heeft CBBS maar liefst ruim 2500 bedrijven, accountants- en administratiekantoren als klanten. Doordat zij gebruik maken van de gemakkelijke online salarisservice hebben zij geen omkijken meer naar de bezoldiging van de werknemers in hun bedrijf. 

Inzicht in jouw complete financiële administratie wordt je gemakkelijk gemaakt. De salarisservice koppelt met enkele (financiële) pakketten en ook software voor de projectadministratie. Zo worden ook handmatige handelingen verminderd. Ook wordt bij CBBS de salarisservice onmerkbaar gekoppeld aan HR Dashboard; dit is een programma dat je een compleet overzicht geeft van jouw personeelsgegevens. Met één druk op de knop krijgt u dan dus een totaaloverzicht van niet alleen je salarisinformatie, maar ook je personeelsinformatie. 

Dit is niet het enige. Door middel van een managementinformatiemodule en het automatiseren van de salarisoveroeking kan de salarisservice van CBBS worden uitgebreid. Behalve deze opties kan er ook nog gekozen worden voor het maken van periodieke loonopgaven, historische loonstaten en een automatische aan- en afmelding van een dienstbetrekking. 

Een salarissoftware die dit proces makkelijker zou maken voor jouw salarisadministraite is Proflon. Dit is een online salarisprogramma dat speciaal is ontwikkeld door CBBS. Het Proflonpakket is niet alleen erg gebruiksvriendelijk, maar wordt ook steeds bijgewerkt wanneer er eventuele CAO-wijzigingen plaatsvinden. De software wordt eenmalig op je server geplaatst en vervolgens is het pakket volledig online beschikbaar. Op deze manier heb je jouw salarisadministratie altijd en overal tot je beschikking. Proflon is zelfs al vanaf één werknemer te gebruiken. 

Net als bij de salarisservice wordt ook Proflon gekoppeld aan HR Dashboard. Zo kun je dus ook al je personeelsgegevens samenvoegen aan je salarisadministratie.  

Wanneer je gebruikmaakt van de salarisservice van CBBS heb je dus altijd inzicht in jouw salaris- en personeelsinformatie.

http://www.cbbs.nl