Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een goede keuze gemaakt met een aluminium schuifpui

Al voor een lange tijd wilde ik graag een aluminium schuifpui bij ons laten maken voor het huis. Mijn vrouw zag eerst het nut er niet van in, omdat we een andere manier hadden om de tuin in te gaan. Maar ik wist dat een schuifpui ons beide blij zou maken, dus besloot ik wat onderzoek te doen en probeerde mijn vrouw over te halen tot een schuifpui. Uiteindelijk heb ik een hele lijst gemaakt met allemaal voordelen van deze schuifpui.

Voordelen van een aluminium schuifpui

Het duurde even voordat ik echt goede voordelen had gevonden voor een aluminium schuifpui maar het is mij uiteindelijk gelukt. Het eerste voordeel hiervan is dat je de schuifpui maar één keer hoeft te schilderen. Omdat het van aluminium is gemaakt, blijft de verf er beter op zitten dan bij andere soorten. Hierdoor bespaar je meteen kosten bij het onderhouden van de schuifpui. Het tweede voordeel is dat deze een strakke uitstraling geeft. Want door het materiaal zijn ze dunner dan normale schuifpuien en dus strakker. En het laatste voordeel is dat we veel meer licht in de woonkamer krijgen door een schuifpui. Nu is het redelijk donker als het avond wordt, maar door een schuifpui heb je meer licht in de woonkamer en wordt het een leukere sfeer. 

Blij met het eindresultaat

Na mijn hele lijst van voordelen, heeft mijn vrouw eindelijk ja gezegd op de schuifpui. Ik had al een goed bedrijf op het oog dat gespecialiseerd was in schuifpuien. Dat bedrijf was Schipper Ede en we hebben totaal een spijt van die keuze. Ze hadden goede service en alles is super netjes op maat gemaakt. Het is nu hartje zomer in Nederland en onze schuifpui is nu goed van pas. Vooral ‘s avonds als het wat kouder wordt, kunnen we deze op een kiertje staan en dat is ideaal.

Bezoek de website

Wilt u ook advies op het gebied van schuifpuien of kozijnen? Dan bent u zeker bij Schipper Ede aan het juiste adres. Bekijk de website via www.schipper-ede.nl voor meer informatie over hun diensten en neem contact met hen op.