Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een mooie Mantelzorgchalet voor mijn vader

Mijn vader is nu 79 en zit in een mantelzorgchalet bij mij in de achtertuin. Helaas is mijn moeder al eerder overleden aan de erge ziekte kanker en mijn vader kan niet meer alleen voor zichzelf zorgen. Daarom ben ik samen met mijn familie op zoek gegaan naar een mantelzorgchalet dat perfect was voor mijn vader. Het was geen makkelijke keuze, maar uiteindelijk mag het resultaat er zijn!

Het idee van een mantelzorgchalet

Mijn familie en ik hadden het over een mantelzorgchalet, omdat mijn vader nog absoluut niet naar een verpleeghuis wilde. Ik ben op zoek gegaan naar een aanbieder in mantelzorgchalets, maar die er wel een specialist in is. We wilden graag een op maat gemaakte chalet voor hem. Ik ben gaan zoeken op het internet en kwam gauw op de website van Chaletbouw Wernsen terecht. De website zag er goed uit en ik ging het voorstel doen aan de familie. Ze waren het allemaal mee eens dat dit onze specialist was waar we naar zochten. Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik heb via de website een afspraak gemaakt met Chaletbouw Wernsen.

Chaletbouw Wernsen

Toen ik en een ander familielid aankwamen werden we vriendelijk begroet en liepen we samen met één van de medewerkers naar het kantoor. Daar besproken we onze situatie en de wensen die wij hadden in een chalet. De medewerker was erg beleefd en liet ons uitpraten en begon toen een voorstel te doen voor een chalet op maat. Het was ook prettig dat Chaletbouw Wernsen alles zou regelen van A tot en met Z voor de mantelzorgchalet. Dat nam een druk van onze schouders vandaan.

Het resultaat

Uiteindelijk staat er nu bij mij in de tuin een prachtige mantelzorgchalet op maat gemaakt speciaal voor mijn vader. Mijn vader is nu veel gelukkiger dan toen hij alleen woonde. Bovendien kunnen wij hem nu in de gaten houden en soms even gezellig bij hem een kopje thee drinken.

Wilt u nou ook een mooie mantelzorgchalet voor uw ouders of andere familieleden? Neem dan gerust een kijkje op de website van Chaletbouw Wernsen. Daar vindt u alle informatie over chalets en over het bedrijf zelf. Bovendien kunt u daar ook de contactgegevens vinden om eventuele een afspraak te maken met het bedrijf.