Een sieraden display is erg handig

Tot ik een sieraden display bij Nova Sieraden displays kocht, had ik al mijn oorbellen, armbanden en kettingen in een doosje liggen. Wel alles gesorteerd en apart, maar het was telkens erg onhandig. Je zult het vast herkennen. Misschien moet jij ook net als ikzelf altijd deed, goed zoeken tussen al je sieraden. Als ik bedacht had welke oorbellen ik wilde dragen voor een bepaalde gelegenheid en bij een bepaalde outfit, vond ik de eerste oorbel altijd vrij snel, maar de tweede dat was echt een zoektocht. Je weet dat ook die tweede in het doosje moet zitten, maar je kunt hem gewoon niet vinden. Zeker niet als je haast hebt. Boos gooide ik dan altijd het doosje om op het bed of mijn kaptafel om een voor een de oorbellen door te spitten totdat ik dan eindelijk ook die ene tweede oorbel had gevonden.

Vorige week ontving ik mijn sieraden display

Per toeval kwam ik vorige week op de site van Nova Sieraden displays terecht omdat ik in Google ‘sieraden display’ had ingetikt. Ik vond op de site gelukkig precies wat ik zocht. Eenvoudig maar functioneel. Ik heb gekozen voor een zwart oorbellenrekje met 48 gaatjes. Op de website kun je deze ook bestellen in de kleur wit, maar ook in zwart of wit met 24 gaatjes. Nu zijn al mijn oorbellen allemaal netjes in de display bevestigd en het geheel ziet er nog steeds chic uit. En wat ik vooral belangrijk vind, is dat al mijn oorbellen nu een eigen plekje hebben en ik ze niet meer bij elkaar hoef te zoeken.

Levering

Op de website staat vermeld dat wanneer je voor 12:00 uur je bestelling plaatst, diezelfde dag nog je producten worden verstuurd. En als bijkomend voordeel vind ik toch wel dat er geen verzendkosten worden gerekend. Ik heb natuurlijk geen idee hoe anderen deze service hebben ervaren, maar ik kan alleen maar zeggen dat het bij helemaal klopte en ik zeer tevreden ben over het product én de service. Ik kan het product daarom zeker aanraden. Ik ben zelfs zo tevreden dat ik ook nog een horlogebox wil bestellen. Ik hoop dat ik ook dan net zo tevreden ben als dat ik nu ben.