Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een virtual assistant is echt perfect

Ik had niet gedacht dat een virtual assistant echt iets voor mij zou zijn. Eerst dacht ik echt dat het een raar idee was en dat ik dat nooit zou doen. Maar uiteindelijk had ik ook geen andere keuze en moet ik meegaan met de tijd van nu. Ik reis voor mijn werk best wel veel en ben amper op kantoor. Maar op het kantoor heb ik ook bepaalde taken die ik moet uitvoeren en dat lukt mij dan steeds niet. Bovendien is sinds kort mijn assistent weggegaan en moet ik vervangen daarvoor zoeken. Maar toen hoorde ik van een virtual assistant.

Voordelen van een virtual assistent

Voordat ik wist dat een virtual assistant bestond, had ik wel gekeken naar andere manieren om dit op te lossen. Maar ik kwam er maar niet uit. Met mijn goede collega’s heb ik deze situatie ook overlegd en die kwamen met het idee van een virtual assistant. Ze schrijven content of creëren content aan de hand van bepaalde instructies. Helpen je met het opzetten en beheren van de e-mailmarketing naar klanten toe en beheren ook nog eens de social media kanalen waar ze ook bepaalde content posten. Bovendien is deze assistent niet de hele tijd op kantoor en kan je via Skype of Facetime gewoon met elkaar overleggen met bepaalde opdrachten. Toen ik dit las, wist ik zeker dat dit ideaal was voor mij.

Bij SAM Assistants weten ze wel raad

Ik ben via Google gaan kijken welke bedrijven deze dienst aanbieden en kwam meteen bij SAM Assistants terecht. Daar kreeg ik een assistent toegewezen en kreeg ik ook een bepaalde proeftijd mee om te kijken of we een goede connectie hadden en of dit toch echt iets was wat ik wilde. Ik kon na die proeftijd niet meer zonder haar. Ze was echt geweldig en deed alles wat ik haar had beschreven nog beter dan ik had bedacht. Bovendien was er een goede klik met ons dus ze werkt nu voor ons full-time en ik hoef me geen zorgen meer te maken over de kleine kantoortaken.

Meer weten over de diensten van SAM Assistants? Bekijk dan de website van de Virtual Assistants van SAM via www.sam-assistants.nl voor meer informatie.