Serveisturistics
Image default
Offers

Grote bloembakken voor iedere tuin!

Creëer een fijn sfeertje in je tuin, balkon of (dak)terras, met behulp van leuke bloembakken. Ze zijn er in alle verschillende soorten en maten. Het leuke aan bloembakken is dat je ze kan opvullen met verschillende planten en bloemen. Zo voeg je ook nog eens een leuk kleurtje toe! Maar welke soort bloembak is geschikt voor jouw tuin, en hoe zet je er planten in? Wij vertellen graag aan je welke bloembak perfect in jouw tuin past!

 

Verschillende soorten

Bloembakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Bij Tuinvoordeel is een ruim assortiment te vinden. Zij hebben veel te bieden, waardoor je bij hen gegarandeerd een perfect passende bloembak vindt voor jouw tuin! Wil je weten wat er allemaal in het assortiment te vinden is? Wij vertellen het je!

 

  • Polyester bloembakken, worden vaak gebruikt voor moderne tuin en op dakterrassen.

  • Hoogglans plantenbakken, hebben een echte design uitstraling.

  • Aluminium plantenbakken, gaan erg lang mee door de duurzame coating.

  • Cortenstaal bloembakken, deze vrijwel onverwoestbare hebben door de natuurlijke look een warme uitstraling

  • Hardhouten bloembakken, passen perfect in een klassieke en moderne tuin, met deze bloembak creëer je het perfecte warme sfeertje in je tuin. 

  • Kunststof bloempotten, zijn in verschillende kleuren beschikbaar, waardoor het goed te combineren valt.

  • Verlichte bloempotten, worden vaak gebruikt op (horeca)terrassen. Door deze bloempotten in je tuin te zetten kun je ‘s avonds ook genieten in je tuin.

  • Polymeer beton plantenbakken, deze plantenbakken hebben een stoere uitstraling en passen perfect in openbare ruimtes zoals tuinen.

  • Beadz plantenbakken, deze duurzame handgemaakte plantenbakken zijn een echte eyecatcher in je tuin. 

  • Verzinkte bloembakken, zijn erg sterk door de zinklaag. Ze zijn ideaal voor grote beplantingen.

 

Advies voor het beplanten van een grote bloembak

Het is belangrijk om onderin in de bak te beginnen met een laag grind of kleikorrels van 5 à 10 centimeter. Dit is goed voor de drainage. De volgende stap is het plaatsen van een waterdoorlatend anti-worteldoek. Hierdoor is het moeilijker voor de wortels om door het drainagemateriaal te komen. Daarna moet de aarde erbovenop, die geschikt is voor de soort beplanting die in de grote bloembakken worden geplant. 

 

Meer weten over grote bloembakken?

Wil je meer informatie over alle verschillende grote bloembakken? Neem dan een kijkje op de website van Tuinvoordeel.eu. Nog verdere vragen? De klantenservice, kan je goed adviseren over alle soorten bloembakken, dus neem gerust contact op!

 

https://www.tuinvoordeel.eu/