Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Hoe kan een grootformaat printer uw bedrijf ten goede komen?

Het voordeel van een grootformaat printer is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Standaard printers bieden bedrijven natuurlijk de mogelijkheid om (vele) documenten te produceren, bedrijfspresentatiemateriaal voor te bereiden en informatie in grote getale te delen met hun medewerkers en/of hun (toekomstige) klanten. Een standaard printer voldoet echter niet altijd aan de soms uiteenlopende behoeften van alle bedrijven. Grootformaat printers zijn geëvolueerd en het primaire doel van deze machines is het leveren van beelden van hoge kwaliteit voor bedrijven, variërend van bedrijven aan huis tot aan scholen. Het is tijd om de voordelen van grootformaat printers te gaan erkennen om voor uzelf te kunnen bepalen of ook uw bedrijf kan profiteren van de invoering ervan.

Voordelen van een grootformaat printer

Het belangrijkste voordeel van een grootformaat printer is de mogelijkheid om afbeeldingen en grafische presentaties van hoge kwaliteit te produceren. Een kwaliteit die de gewone en standaard printers eenvoudigweg niet aankunnen. Een van de vele specifieke voordelen zijn de volgende factoren:

  • De geavanceerde druppeltechnologie: Grootformaat printers maken gebruik van druppeltechnologie tijdens het printen, waardoor prints van hoge kwaliteit kunnen worden gecreëerd met een verbazingwekkende beeldhelderheid.

  • De mogelijkheid om hét onderscheid te maken: deze printers zijn in staat om nauwkeurig het verschil te onderscheiden tussen tekst en afbeeldingen in een document tijdens het afdrukproces, waardoor het gemakkelijker wordt om de juiste afdrukken te produceren zonder dat er een verwisseling tussen tekst en afbeeldingen op een pagina optreedt.

  • De snelheid: Voor bedrijven die meerdere grootformaat prints produceren, biedt een grootformaat printer printsnelheden die ongeëvenaard zijn voor een desktop of multifunctioneel apparaat. De gemiddelde grootformaat printer kan bijvoorbeeld tot 15 posters in een uur produceren, allemaal met foto’s en afbeeldingen van hoge kwaliteit.

  • Met de mogelijkheid om nauwkeurige, grootformaat prints met afbeeldingen van hoge kwaliteit te produceren, bieden de grootformaat printers bedrijven de mogelijkheid om aantrekkelijker materiaal te maken voor de consumenten en klanten. Het resultaat is een eindproduct dat kan helpen de verkoop te verhogen, een betere naamsbekendheid te creëren en de zichtbaarheid van producten en diensten te verbeteren.

Indien u geïnteresseerd bent geraakt, neemt u dan gerust contact op met de professionals van Repromat voor meer informatie of zelfs een demonstratie.