Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Hoe onderhoud ik mijn mobiele telefoon?

Mobieltjes zijn bronnen van bacterien. Het is daarom belangrijk dat u uw mobiel met regelmaat schoonmaakt en onderhoud om dit tegen te gaan. Om uw mobiel zo goed mogelijk schoon te maken en houden staan hieronder een aantal tips.

Verwijderen van stof en vuil

Om te beginnen is het belangrijk dat u eerst het stof en vuil uit uw mobiel verwijderd; het kan namelijk zo zijn, dat als u begint met het schoonmaken, u door het stof of vuil krassen maakt in het scherm. Het stof en vuil hoopt zich vaak op in de ingang van de oplader van uw mobiel of het gat waar de aux-kabel in gaat. Vaak kunt u door te blazen in het gaat al een hoop eruit halen, maar u kunt ook voorzichtig met een dun voorwerp (bijvoorbeeld een paperclip) het vuil eruit proberen te halen. Een veiliger alternatief? U kunt ook een spuitbus met perslucht gebruiken om het vuil en stof eruit te spuiten.

Schoonmaken van de mobiel

De beste manier om uw mobiel schoon te maken is door het gebruik van een microfiber doekje. Deze doekjes zijn speciaal gemaakt voor het opnemen van stof. Het is aan te raden om uw mobiel niet schoon te maken met een theedoek of bijvoorbeeld je shirt, omdat de kans dat uw mobiel hier krassen van krijgt groot is. Een microfiber doekje is te koop bij de meeste mobielwinkels.

Het is ook belangrijk dat u uw mobiel niet schoonmaakt met water. Water kan namelijk uw mobiel beschadigen zonder dat u dat direct ziet. Maak in de plaats daarvan een doekje vochtig; zo voorkomt u dat er teveel water wordt gebruikt bij het schoonmaken van de mobiel.

 

Bij telefoonhoesjes-paradise.nl krijgt u bij elke bestelling een gratis screeprotector. Zo blijft het scherm van uw Samsung mobiel helemaal krasvrij.

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/