Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Invloeden die de huid verouderen

Onze huid moet dag in dag uit heel wat invloeden verwerken van zowel binnen als buiten. Van binnenuit geld dat onze huid continue in een veranderingsproces zit. Iedere dag verliezen we namelijk ongeveer 1 miljoen huidschilfers. Dat betekent dat onze huid dus continue zorgt voor een nieuw laagje. Je zou dan denken dat onze huid altijd jong blijft. Helaas is dit niet het geval. Door de loop der jaren verouderd onze huid door de invloeden met welke we te maken krijgen. Van lachen bijvoorbeeld, hierdoor ontstaan er tijdelijk rimpels die vervolgens blijvend worden door het feit dat het volume onder de huid weg gedrukt wordt door de rimpel. Een maal lachen maakt niet zo veel uit, maar als het veel wordt gedaan dan kan dit op den duur wel zorgen voor rimpels. Maar niet alleen het lachen en fronsen zorgt ervoor dat onze huid er ouder uit gaat zien. Ook de invloeden die we van buitenaf mee maken, zoals kou en warmte. Door de warmte gaan we vaak zweten wat ervoor zorgt dat onze poriën open gaan staan, bij het veelvoudig open staan van de poriën kan je dit op den duur gaan zien. Maar ook de zon tijdens de zomer zorgt voor huidveroudering. Voornamelijk de Uv-straling is slecht voor de huid, je kan er niet alleen huidkanker door krijgen maar je zorgt er ook voor dat je huid uitdroogt. Dit gebeurt ook wanneer mensen onder de zonnebank gaan, maar dan nog een stuk sneller.

Toch helpt het ook wel mee wanneer je gezond leeft. Onder gezond leven bedoelen we in dit geval regelmatig gezond eten, lekker veel sporten, niet roken, weinig drinken en goed gehydrateerd blijven. Op deze manier hou je niet alleen jezelf maar ook je huid in goede topconditie.

Mocht het toch net even te laat voor je zijn, en heb zie je die vervelende kraaienpootjes al tevoorschijn halen. Dan kan je ervoor kiezen om botox kraaienpootjes te laten uitvoeren. Er wordt bij deze behandeling kleine kussentjes onder de huid gerealiseerd welke de huid omhoogduwen waardoor de rimpels minder tot niet meer zichtbaar zijn. De prijs botox kan verschillen per kliniek dus kijk en vergelijk.

http://faceland.nl/