Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Kartonnen dozen kopen bij Dozenhal

De laatste tijd merk ik dat ik kartonnen dozen nodig heb voor bij mij in de opslag. Ik beheer zelf een bedrijf en doe daar ook meteen de distributie daarvoor. Alleen voor de distributie heb ik dozen nodig waar de producten in konden. Dus ik ging op het internet zoeken naar de goedkoopste aanbieder in kartonnen dozen die ik kon vinden.

Kartonnen dozen zoeken via het internet

Ik had al eerder in mijn omgeving gezocht naar goedkope kartonnen dozen, maar helaas ging dit niet zo heel goed. Nu ging ik dus op het internet kijken wat verschillende bedrijven mij allemaal konden aanbieden qua assortiment en bepaalde opties. Na een tijdje zoeken had ik een paar bedrijven gevonden, waar ik graag contact mee wilde zoeken. Het eerste bedrijf kreeg ik helaas geen antwoord op mijn e-mails of telefoontjes, dus deze viel af. De volgende website kon ik alleen telefonisch bereiken. Toen ik contact met hun had, waren ze erg onvriendelijk en luisterde ze niet goed naar wat ik wilde als klant. Ik ging op met een teleurstellend gezicht. Het laatste bedrijf was Dozenhal en de website zag er goed uit! Ik kon daar gemakkelijk een offerte aanvragen met wat voor formaat ik wilde. Bovendien waren de extra opties ook gevarieerd.

Ik doe nu al mijn orders bij Dozenhal!

Nadat ik fijn contact had gehad met een van de medewerkers, had ik de offerte geaccepteerd en zou ik de volgende dag de dozen binnen krijgen. Dit was ook zeker het geval en ze waren in perfecte staat. De volgende keer dat ik weer bestelde bij hen, kreeg ik zelfs een beetje korting omdat ik een herhalingsbestelling deed. Dit was natuurlijk erg fijn en ik doe zeker vaker met hun zaken!

Dozenhal

Wilt u meer weten over het bedrijf Dozenhal en alles wat wij voor u kunnen betekenen? Op de website van Dozenhal vindt u alle benodigde informatie over onze kartonnen dozen, diensten en nog vele meer! Hopelijk hebben wij het formaat dat u zoekt, anders maken wij deze graag voor u! Wij zien vanzelf verschijnen op de website van Dozenhal!