LED Strip, de ideale LED Verlichting

LED Verlichting kopen heeft veel voordelen ten opzichte van Halogeen lampen. In de eerste plaats het veel lagere energieverbruik, daarnaast gaat LED Verlichting ook veel langer mee. Als je de stroombesparing en lange levensduur in acht neemt ben je met LED Verlichting op termijn een stuk goedkoper uit dan met andere soorten verlichting. LED Strips zijn ideaal, daarmee kun je elke ruimte verlichten en je beschikt over enorm veel mogelijkheden en opties.

 

Wat is een LED Strip?

Reguliere LED Verlichting kan op zichzelf gebruikt worden, door ze in een LED Strip te verwerken kun je een lange keten aan licht creëeren. Dankzij de flexibele buis is het mogelijk om LED Strips op vrijwel elke plek te monteren. In feite is een LED Strip een serie van losse LED lampjes die in verschillende lengtes kan worden gemaakt. Afhankelijk van het type en toepassing worden ze doorgaan gevoed met 230V of 12V.

 

Welke soorten LED Verlichting zijn er?

Er zijn veel soorten LED Verlichting die ook in een LED Strip verwerkt worden. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • Dimbare LED Verlichting
  • LED Verlichting met verschillende kleuren
  • Diverse kleurtemperaturen in de LED Verlichting
  • LED Strip voor binnen en buiten
  • Dimbare LED Strip
  • LED Strips die zelf op lengte te maken zijn

 

Met LED Strips kun je veel kanten uit. LED Verlichting biedt meer opties voor het plaatsen van lampen in situaties waar andere soorten licht niet mogelijk zijn, of zelfs gevaarlijk. Met LED Strips is er altijd een geschikte oplossing te bedenken die na verloop van tijd ook nog eens geld kan besparen.

https://www.leds-depot.be/