Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Leuke muziek uit de maand April

April was een maand waar er weer veel leuke muziek werd uitgebracht. Hoewel het alweer mei is, is het goed om even stil te staan bij de maand april. April was een maand waar veel bekende artiesten hun nieuwe werk lieten horen. Verder waren er ook minder bekende artiesten die zich aan het grote publieke lieten zien. In deze blog wordt een deel van de leuke muziek benoemd. Het gaat om muziek wat is uitgebracht in april 2021. Deze muziek zal je aankomende zomer vast veel horen. Geen geduld tot aan de zomer? Dan kan je nu al naar de Radio luisteren. Een aantal voorbeelden van artiesten die je veel zult horen zijn Demi Lovato, Taylor Swift en AJ Tracey.

 

AJ Tracey

Rapper AJ Tracey had enorm veel succes met zijn debuutalbum. De rapper uit London had in 2019 de monstershit Ladbroke Grove. Hij staat ook wel bekend door zijn samenwerkingen,

dankzij nummers als ‘Butterflies’, ‘Dinner Guest’, ‘Kiss and Tell’, ‘Rain’ en ‘West Ten’. Eerder in 2021 kondigde AJ Tracey aan dat hij zijn tweede album uit zou brengen. Het album heeft de naam Flu Game.

 

Flu Game is uitgebracht op vrijdag 16 april.Het album is het op een na meest afgespeelde album van de afgelopen week in het Verenigd Koninkrijk. Op 4 maart bracht de West-Londense rapper de eerste single van het album uit. Dit heette Anxious. Een paar dagen eerder had Tracey via sociale media de officiële releasedatum van het nummer aangekondigd. Het album Flu Game bevat een aantal samenwerkingen. Zo kun je onder andere Mabel, MoStack, Kehlani, Nav en T-Pain horen. Flu Game kan je via Online radio luisteren.

 

Demi Lovato

Op 2 april bracht Demi Lovato haar zevende album uit. Het album heet Dancing With The Devil… The Art Of Starting Over en gaat goed in de charts. Wereldwijd is het op dit moment het 24ste meest afgespeelde album van afgelopen week. Het album is het eerste album van Lovato na vier jaar tijd. In de tussentijd heeft Lovato nog wel singles uitgebracht.

http://economy.nl