Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Met deze dozen op maat bespaar ik geld met mijn business!

Dankzij de dozen van Dozenhal op maat, heb ik bakken met geld bespaart en zijn dit super dozen! Ik heb een klein eenmansbedrijf in Amsterdam waar ik verschillende soorten vintage spullen verkoop. Deze kun je alleen maar via mijn winkel in Amsterdam kopen en via de webshop die ik laatste heb opgestart. Maar ik moet wel dozen hebben waar ik de spullen in kan doen om te verzenden. Daarom zocht ik specifieke kartonnen dozen op maat bij een bedrijf die ze goedkoop aanbiedt.

Onze dozen op maat en nog veel meer!

Het zoeken naar bedrijven die allerlei verschillende soorten dozen op maat verkochten, was moeilijk dan ik zelf had gedacht. Ik was begonnen om in Amsterdam ergens naar een bedrijf in de buurt van die van mij. Helaas was dat een no go en moest ik verder gaan kijken in de omgeving. Daar kon ik ook helemaal niks vinden. Toen ben ik het internet opgedoken en kwam ik erg snel de website Dozenhal tegen. Op de website kon ik door middel van een soort van rekenmachine systeem de maten van mijn doos aangeven. Dat had ik gedaan bij verschillende soorten maten die ik wilde hebben. Dozenhal boodt alle dozen op maat die ik wilde aan voor een goedkope prijs! Ik was helemaal blij met deze vondst en ben verder gaan kijken wat ze nog meer aanbieden.

Goede service

Na een beetje rondsnuffelen op de website, zag ik dat ze ook verpakkingsmaterialen verkochten. Omdat ik net gestart was met mijn webshop, was ik helemaal vergeten dat ik die spullen ook nodig had. Dus bij het bestellen van mijn dozen op maat, heb ik ook meteen tape voor erbij gekocht. Na de bestelling kreeg ik een nette bevestigingsmail over de bestelling. De volgende dag, stonden ze al met mijn bestelling voor de deur en ze waren erg vriendelijk om deze voor mijn binnen te sjouwen. Betere service kun je niet vragen als klant.

Wilt u meer weten over Dozenhal? Bekijk dan de volledige website via www.dozenhal.nl voor meer informatie over de producten en diensten die zij u kunnen leveren.