Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

NuCall, altijd en overal

Op zoek naar altijd en overal de beste wifi, NuCall Vast Mobiel Internet is je vriend. Slechte wifi is heel erg vervelend. Misschien ken je het wel. Je bent op je werk en wilt lekker hard doorwerken. Je gaat als een speer en het internet vliegt er weer eens uit, de derde keer vandaag. Dit is precies wat bij ons veel gebeurd. Ik ben werkzaam in een bedrijf dat uit wil lopen op de concurrentie, maar op deze manier loopt de concurrentie juist steeds verder weg. Er moest echt wat veranderen.

Verandering

Er moet echt wat veranderen. Ik besloot initiatief te nemen en liep naar het kantoor van mijn baas. Ik deed mijn verhaal en vertelde hem dat er echt verandering plaats moest vinden. We hadden een nieuwe veilige internetverbinding nodig volledig afgesteld op onze zakelijke wensen. Mijn baas luisterde aandachtig en stemde in. Hij zei me dat ik mocht zoeken naar een oplossing. Zo ging ik op zoek naar een verandering die ertoe zou lijden dat we weer van de concurrentie weg kunnen lopen.

De uitstraling van NuCall

Niet heel veel later kwam ik terecht bij NuCall. NuCall.nl was een zeer overzichtelijke website waarin duidelijk werd gemaakt wat zij voor ons zouden kunnen betekenen en het liet goed zien waar NuCall in geloofde. NuCall is altijd bezig met de nieuwste verbeteringen en innovaties. Als je in zee gaat met NuCall weet je dus zeker dat je werkt met het nieuwste van het nieuwste en het beste van het beste. Dit is precies wat je nodig hebt als je uit wilt lopen op je concurrentie. Ik keek nog eens snel naar wat klantenervaringen en bekeek nog een keer grondig de site. 

Resultaat

Ik besloot NuCall te laten zien aan mijn baas. Hij was zeer positief en ik merkte dat hij me erg dankbaar was. Hij verzekerde me dat hij hier nog eens goed naar zou kijken. Het is nu een aantal weken verder en het resultaat is geweldig. Elke dag weer kan ik heel hard werken met de verbinding van NuCall. We werken met de nieuwste technieken en dit alles is te merken in de resultaten. Door deze samenwerking kunnen we weer proberen uit te lopen op de concurrentie.