Op zoek naar een fietsenmaker in Veenendaal?

Bent u op zoek naar een fietsenmaker in Veenendaal? Is uw fiets recentelijk kapot gegaan? Dan hoeft u niet langer te zoeken. JZ fietstechniek is een servicepunt waar u terecht kunt om uw fiets te laten repareren. Of u nu een lekke band heeft of als uw remmen niet meer werken, JZ fietstechniek weet daar wel raad mee. Johan van JZ fietstechniek heeft een passie voor het repareren van fietsen en zijn hobby is dus inmiddels ook zijn werk geworden. In Nederland is de fiets het belangrijkste vervoersmiddel om van A naar B te komen dus het is erg belangrijk dat uw fiets goed onderhouden wordt.

Dé fietsenmaker in Veenendaal

JZ fietstechniek is dé fietsenmaker in Veenendaal en omgeving. Voor onderhoud, montage of reparatie van uw fiets of bijbehorende accessoires kunt u bij JZ fietstechniek terecht. Ook kunt u bij dit servicepunt terecht als u een nieuwe of een tweedehands fiets wilt aanschaffen. Hierbij kunt u denken aan een ‘gewone’ stadsfiets, een mountainbike, een racefiets maar ook een e-bike. Deze fietsen zijn in verschillende merken, soorten, kleuren en maten verkrijgbaar dus elke dame, heer en ieder kind vindt hier een fiets die geheel bij hem of haar past. Binnen de kortste keren rijdt u op uw nieuwe fiets door de stad – daarmee wilt u wel gezien worden.

Als u bijvoorbeeld steeds meer moeite ondervindt om tegen de wind in te fietsen maar als u nog niet afscheid wilt nemen van uw huidige fiets dan kunt u uw bestaande stadsfiets laten omtoveren in een E-bike bij JZ fietstechniek. Op die manier wordt het voor u vergemakkelijkt om weer langere afstanden te fietsen of op routes waar u meer tegenwind ondervindt.

Werkwijze

Als uw fiets gerepareerd moet worden, gaan de vakmensen van JZ fietstechniek eerst uw fiets controleren om te bekijken wat er precies mee aan de hand is en wat er moet worden gedaan om het probleem te verhelpen. Zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn en krijgt u ook meteen een inschatting van het kostenplaatje zodat de klant niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan.