Op zoek naar een ICT-bedrijf in Amersfoort?

Bent u op zoek naar een ICT-bedrijf dat in Amersfoort zit? Dan zit u bij Xantion aan het goede adres! Wij verzorgen namelijk complete ICT-ontzorging voor het MKB, en dat zelfs vanaf twee euro per dag per werkplek! Voor ons is het doel om de ICT zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten, en ervoor te zorgen dat alles de hele tijd blijft werken. Daarom hebben we een helpdesk voor onze klanten die gebeld kan worden voor kleine vragen over hoe het ook alweer werkt tot wat grotere problemen zoals storingen. Onze werkwijze sluit hier dan ook goed op aan.

ICT-bedrijf in Amersfoort: werkwijze

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan is dit stukje lezen voor u een goed idee. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen, of een afspraak. Dan praten we erover onder het genot van een lekker bakje met koffie. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven wat uw ICT-behoeften zijn, en wij kunnen u vervolgens adviseren over wat de mogelijkheden zijn en de ICT-oplossingen die het meeste aansluiten op uw situatie. Het maakt niet uit hoe groot de klus is, of het nou de zakelijke telefonie is of het complete ICT-beheer, wij staan gewoon voor u klaar.

Waarom Xantion?

Maar waarom zou u nou juist voor Xantion kiezen in plaats van een van onze concurrenten? Wij onderscheiden ons met twee belangrijke aspecten in onze werkwijze. Xantion werkt namelijk met een vast bedrag per maand, waarbij u niet meer per uur gefactureerd wordt. In plaats daarvan betaalt u dus twee euro per werkplek per dag voor het complete beheer van uw ICT inclusief de storingsdienst van Xantion. Hiermee komt u niet voor onaangename verrassingen te staan zoals ontzettend hoge rekeningen. Daarnaast is het kenmerk wat Xantion van de rest onderscheid onze persoonlijke aanpak. Wij werken namelijk met drie verschillende teams, waarvan er een gekoppeld wordt aan uw bedrijf. Hierdoor krijgt u meteen iemand aan de lijn die u kent, en die ook bekend is met uw situatie. Persoonlijke service, zoals het hoort.