Rijschool Zoetermeer

Haal je rijbewijs bij Rijschool Zoetermeer

 

Wat mag je met een BE-rijbewijs?

Nadat jij jouw rijbewijs B hebt gehaald heb je de optie om ook jouw BE-rijbewijs op een gegeven moment te halen, maar wat heb je hieraan en waarom zou je deze willen halen?

Je mag wel met een aanhanger rijden wanneer je alleen rijbewijs B hebt, maar de totale massa van auto en aanhanger moet onder de 3500kg zijn of de aanhanger moet lichter dan 750kg zijn. Wanneer dit niet het geval is dan heb je dus een BE-rijbewijs nodig om met de aanhanger te mogen rijden.

Een BE-rijbewijs is dus erg handig wanneer je een zwaardere caravan hebt en hiermee op vakantie wilt, dan kun je met een BE-rijbewijs deze dus besturen.

 

 

Hoe haal jij jouw BE-rijbewijs?

Je vraagt je waarschijnlijk af hoelang je moet lessen om jouw BE-rijbewijs moet halen en hoeveel tijd je hier dan mee kwijt bent. Op die vraag hebben wij het antwoord voor jou

Voor het halen van jouw BE-rijbewijs hoef je niet ontiegelijk veel rijlessen te volgen bij een rijschool in Zoetermeer te volgen, je kunt hem in een of twee dagen al halen. Je hebt in principe maar 6 lesuren nodig en hierna mag je al examen doen, bovendien komt er geen theorie bij kijken. Je kunt er dus zelf voor kiezen om het allemaal op één dag te doen of het over twee dagen uit te smeren. Je bent er in ieder geval snel mee klaar en mag dan snel met jouw aanhanger de weg op.

Theorie halen voor je rijbewijs

Wanneer je besluit om te starten met je rijlessen zul je echter je theorie ook moeten halen, bij ons kan jij een theoriecursus in Den haag volgen. Hier wordt je volledig examengericht opgeleidt met de theoriecursus. Veel leerlingen halen hun theorie door middel van een cursus.

http://drivercompany.nl/rijschool-zoetermeer/