Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Te druk voor de telefoon

Sommige ondernemers zijn goed te herkennen op straat. Men denkt meteen aan het stereotype zakenman die over straat loopt. Altijd druk, niet uitkijken waar hij loopt met een grote tas over de schouder of in de hand met daarin altijd een laptop en een schrijfblok. De persoon in kwestie lijkt druk, en dat lijkt niet alleen zo dat is ook zo! Continue in de weer met van alles in nog wat. Alles moet geregeld worden en alles wil je als ondernemer in het begin zelf doen. Maar het merendeel van de tijd kun je niet alles zelf doen. Al helemaal niet als de zaken goed gaan, er is nog meer te regelen en je wilt en moet nog meer zelf doen maar het gaat niet. Zelfs de telefoon opnemen wil je op een gegeven moment niet meer.

Echter is het wel altijd van belang dat de telefoons op worden genomen. Het kan een potentiële klant betreffen of een investeerder die met je in zee wilt gaan. Maar wat nou als dat gebeurt wanneer je net in een meeting zit, of je bent in gesprek en je kunt niet opnemen. Een vaste telefoniste in dienst nemen is nog te duur, maar je zou het wel fijn vinden om wat extra tijd te besteden aan de administratie van de organisatie in plaats van iedere keer gestoord te worden door de telefoontjes.

Gelukkig zijn er voor de ondernemers die het top doen oplossingen. Een van die oplossingen is bijvoorbeeld een persoonlijke antwoordservice zodat je wel altijd bereikbaar bent maar je zelf de telefoon niet op hoeft te nemen zodat je de extra tijd kan steken in de administratie van de organisatie of het ondersteunen van andere werknemers. Deze antwoordservice gaat via een inbound callcenter, en hier heeft u dan ook een eigen telefoniste met de kennis van de onderneming. Mocht je je aansluiten bij een van de antwoordservice aanbieders dan bent u al met een half uur voorzien van een persoonlijke telefoniste. Na een kort gesprek via de telefoon zal de nodige informatie over de onderneming doorgespeeld worden naar de telefoniste zodat zij op de juiste manier de telefoon kan opnemen. Achteraf krijgt u via de mail een gespreksverslag toe gestuurd zodat u precies weet waar het gesprek over is gegaan. Zo hoeft u nooit meer een gesprek te missen en bent u ontlast van de telefoon.

 

http://www.bizziphone.com/