Uw perfecte verkoopwagen

Een verkoopwagen van goede kwaliteit en een leuk prijsje is natuurlijk waar je op zoek bent, als je natuurlijk überhaupt op zoek bent naar een verkoopwagen. Innovan Trailers heeft een hoop verschillende soorten wagens beschikbaar, nieuw, oud, naast de standaard modellen die beschikbaar zijn is er ook de mogelijkheid om er een op maat te laten maken en ook kunt u er een huren.

Verkoopwagen huren

Het huren van een verkoopwagen is vaak een goede optie van een beginnend bedrijf maar kan ook goed pas komen als uw winkel aan het verbouwen of renoveren is en u tijdelijk geen klanten kunt ontvangen. Overigens is het voor evenementen ook ideaal.

De verkoopwagens die u bij Innovan Trailers huurt zullen altijd van goede kwaliteit zijn, zo modern mogelijk en passend bij uw doel. Mocht ook het benodigde apparatuur niet hebben, zoals bijvoorbeeld een koeling of een gril etc. kunt u deze er tegen extra kosten ook bij huren. In geval van storing of een ander probleem heeft u recht op onderhoud op locatie.

Er worden op de website een hele hoop verkoopwagens aangeboden, met allemaal verschillende grootte en prijzen. Maar bijzonder afspraken over prijzen zijn mogelijk bij een bestelling van een nieuwe of gebruikte wagen.

Onderhoud van de snackwagen

Nadat u een nieuwe of tweedehands verkoopwagen heeft aangeschaft wilt u natuurlijk het liefst dat deze zo lang mogelijk meegaat zodat een nieuwe wagen niet snel nodig zal zijn. Om je verkoopwagen een langere levensduur te geven is het onderhouden ervan natuurlijk heel erg belangrijk. Innovan beschikt over kwalitatief goede en ervaren monteurs die u daar graag bij helpen. Ze repareren wat kapot is en kunnen ook u wagen onderzoeken naar eventuele problemen en deze verhelpen.

Als u het jaarlijkse onderhoudsprogramma volgt zult u daar veel voordeel uit boeken. Zo krijgt u jaarlijks 10 procent korting, wordt je elke 6 maanden uitgenodigd voor een onderhoudscheck en bent u verzekerd van de beste monteurs en de vaak zijn de juiste onderdelen direct beschikbaar. Er zijn nog veel meer voordelen en als u hierin geïnteresseerd bent raad ik u zeker aan een kijkje te nemen en daarna misschien wel inschrijven!