Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Uw persoonlijke opslagruimte in De Bilt

Bent u op zoek naar een opslagruimte in De Bilt en omgeving? Is uw vrouw het niet eens dat uw verzameling veel ruimte in neemt in het huis? Of wilt u uw waardevolle spullen veilig opbergen? Zoek dan niet langer. Opslagman heeft een groot aanbod aan boxen waar u uw (waardevolle) spullen tijdelijk kunt opslaan. Of u nou gaat verhuizen of als u momenteel over een kleine woning beschikt, een box kan van pas komen voor vele mensen. Bovendien is het ook nog eens makkelijk om aan te schaffen. U bent enkel een aantal muisklikken verwijderd van het huren van uw persoonlijke ruimte.

Opslagman: een opslagruimte in De Bilt

Opslagman biedt voor u de geschikte opslagruimte in De Bilt en omgeving. U kunt uw spullen met een gerust hart achterlaten in uw persoonlijke box want iedere box beschikt over een unieke toegangscode – ook raadt Opslagman aan om een extra hangslot aan uw box toe te voegen om de veiligheid nog meer te vergroten. Alle boxen worden 24/7 in de gaten gehouden en zijn toegankelijk binnen de openingstijden. Op die manier wordt er overzicht gecreëerd over wie en wie niet gewenst is op het terrein van Opslagman. Iedere ruimte is uniek. Daarom kunt u ook zelf kiezen welk formaat u nodig heeft om uw spullen in op te slaan. De kleinste ruimte is 3m3 en de grootste is 66m3. Elke box heeft een prijs die hier goed bij past, daarom betaalt u nooit te veel voor uw box. Bovendien kunt u uw ruimte op ieder gewenst moment stopzetten, gemakkelijk en online.

Ophaalservice

Beschikt u zelf niet over een auto of busje? Ook dat is geen enkel probleem. Opslagman heeft een ophaalservice. De naam zegt het al: met de ophaalservice kunt u uw spullen laten ophalen via een busje en deze laten vervoeren naar uw persoonlijke ruimte. Ook kunt u de ophaalservice gebruiken tijdens een verhuizing. De ophaalservice beschikt over alles om de verhuizing zo gunstig en spoedig mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan de juiste gereedschappen, bakwagens en verhuisdekens om uw spullen veilig te transporteren van A naar B.