Vind altijd de juiste PETfles voor uw sector bij de specialist!

Weet u wat een PETfles is? Nee? U bent er waarschijnlijk al vaak langsgelopen in de supermarkt en heeft er bijna zeker te weten een in huis. Veel sectoren maken namelijk gebruik van een Pet fles als verpakking. Denk hierbij aan branches als personal care, food, healthcare en huishoudelijke producten. Een zeer hoog aangeschreven bedrijf van dit specifieke product is PET Power. Zij kunnen u voorzien van een grote diversiteit op het gebied van verpakkingen. De verpakkingen gemaakt van PET zijn dan ook veilig, betrouwbaar en stevig. Daarom is het bij uitstek goed verpakkingsmateriaal voor verschillende markten. Het feit dat u bij PET Power deze producten ook helemaal naar uw eigen wensen en behoeftes kan laten produceren is voor veel bedrijven het laatste duwtje wat ze nodig hebben om overstag te gaan.

Stel uw eigen Pet fles samen met slechts een paar muisklikken

PET Power is een van dé specialisten die u kan helpen met de aanschaf van steriele PET flessen voor diverse sectoren. Wilt u dit eerst testen? Maak dan gebruik van het speciale programma op de website van deze fabrikant. Hiermee hun je namelijk je eigen PETfles samenstellen. Dit programma heeft dan ook de configurator en hier kunt u zelf gemakkelijk uw eigen Pet fles samenstellen, ook met de bijbehorende dop. U heeft binnen dit programma de keuze uit meer dan 1.000 verschillende verpakkingsonderdelen. Ongeveer 700 van deze producten bestaan uit Pet flessen en rond de 300 producten zijn diverse bijpassende sluitingen. Tevens bevat dit programma de meest recente innovaties en diverse nieuwe modellen. Zodoende kunt u altijd een PETfles samenstellen naar uw wensen en behoeftes.

Een milieuvriendelijke Pet fles door het hergebruik van afvalproducten

Bij veel productieprocessen ontstaat veel restafval. Zo ook bij de productie van een Pet fles. Omdat ze bij een specialist als PET Power niks willen verspillen, vangen ze alles op en verwerken ze het opnieuw in het productieproces. Dit zorgt ervoor dat er nooit (te)veel materiaal verloren gaat aan een PETfles. PET Power vindt het belangrijk om te denken aan de volgende generaties, zodoende wordt er zo zuinig mogelijk omgegaan met de verschillende materialen die wij gebruiken bij het produceren van een Pet fles. De Pet uitval van een PETfles wordt vermalen en dit krijgt een “upgrade” naar het product petgranulaat. Dit is de grondstof waar alle producten binnen PET Power mee geproduceerd worden. Zodoende kunnen de afvalstukken weer terug het productieproces in om toch gebruikt te worden als PETfles. Deze vicieuze cirkel herhaalt zich zolang het productieproces loopt.