Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Waar een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren

Bij een bovenooglidcorrectie wordt overtollig huid boven de ogen verwijderd. De bovenooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep maar met een groot resultaat. Ook al is het een kleine ingreep het is wel van groot belang dat dit vakkundig gebeurt. U kunt daarom een bovenooglidcorrectie het beste laten uitvoeren in een gespecialiseerde kliniek en door een deskundige chirurg. Gelukkig bent u dan bij Ooglift.nl aan het juiste adres.  

Waarom een bovenooglidcorrectie bij Ooglift.nl?

Indien u ervoor kiest uw bovenooglidcorrectie te laten uitvoeren door Ooglift.nl zult u daar geen spijt van krijgen. Ooglift beschikt namelijk over het ZKN keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland) en is tevens ISO-9001 gecertificeerd. Dit betekent dat alle veiligheidskenmerken waaronder hygiëne en steriliteit gewaarborgd zijn. Ooglift.nl voldoet tevens aan alle strenge kwaliteitsnormen. Ook zijn de beide oogchirurgen die bij Ooglift.nl werkzaam erkend als oogarts. Ooglift heeft inmiddels al meer dan 19.000 succesvolle behandelingen uitgevoerd en heeft daardoor veruit de meeste ervaring op het gebied van zowel boven- als onderooglidcorrecties in heel Nederland. Ooglift.nl staat ook garant voor een optimale en persoonlijke behandeling in een prettige omgeving met een korte wachttijd. Uiteraard staan uw gezondheid en de veiligheid altijd centraal.

Kosten van een bovenooglidcorrectie

Wilt u weten wat de kosten voor een bovenooglidcorrectie zijn bij Ooglift.nl neem dan eens een kijkje op de website. Daar kunt u zien dat een bovenooglidcorrectie van beide ogen slechts 875 euro bedraagt. Deze prijs is inclusief btw, het intakegesprek en alle na controles. Ooglift kan zulke scherpe prijzen hanteren omdat zij wel 45 ooglidcorrecties per week uitvoert. Bent u nog niet helemaal zeker van of u een bovenooglidcorrectie wilt laten uitvoeren dan kunt u bij Ooglift altijd kosteloos en vrijblijvend een intakegesprek voeren. Tevens kan het nog zo zijn dat u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw verzekeraar. Omdat Ooglift contracten heeft afgesloten met diverse verzekeraars is een contract vaak niet nodig en kan Ooglift digitaal een aanvraag voor u indienen. De medisch adviseur van de verzekeraar bepaalt dan of de behandeling in aanmerking komt voor een vergoeding. Mocht u niet voor een vergoeding in aanmerking komen dan bent u bij Ooglift toch voordeliger uit dan bij andere klinieken en is kwaliteit gegarandeerd. Kortom, u bent bij Ooglift dus in goede handen.