Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Webdesign in Den Bosch

 

Wanneer een bedrijf een nieuwe website laat maken is dit een grote en belangrijke stap. Een website draagt namelijk een imago uit en in de tijd van de almacht van internet heeft dit een grote invloed op hoe uw klanten u zien. Kies daarom voor een goed webdesign bureau zoals SAM Design in Den Bosch. Dit ervaren webdesign bureau kan de meest moderne en gebruiksvriendelijke websites maken. Hier onder bespreken we de procedure voor het aan laten maken van een nieuwe website.

 

Het eerste gesprek

Voordat we kunnen beginnen met het aanmaken van een nieuwe website moet u even langskomen. Dan bespreekt u met een van onze webdesigners kort wat uw bedrijf doet en wat voor soort klanten u aan wil spreken. Ook kan u aangeven of de website aan bepaalde eisen moet voldoen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het hebben van een webshop functie of een chat of contactformulier. Nadat u deze eisen allemaal aangeeft kan de webdesigner u een offerte maken.

 

De volgende stap

Na goedkeuring van de offerte kan worden doorgegaan met het maken van conceptversies voor elke pagina’s. Voor elke pagina wordt dan een soort voorbeeldversie gemaakt die de klant kan gebruiken om te kijken of hij/zij helemaal tevreden is met de website. Wanneer de conceptversies zijn goedgekeurd kan de webdesigner door met het aanmaken van de website.

 

De website aanvullen

Om nu door te gaan is inhoud nodig. Dit is de tekst en de afbeeldingen van een website. De klant kan dit zelf gaan aanleveren of dit kan in overleg met de webdesigner door een medewerker van het webdesign bureau gedaan worden. Dan bent u er van verzekerd dat de inhoud van hoge kwaliteit is. Na het aanmaken en aanvullen van de website kan de website online worden gezet en kan de klant online gevonden worden!