Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Website laten maken – Winstgevend in WordPress

Een professionele website gemaakt in het beste CMS ter wereld!

Het grootste voordeel als u een WordPress wit website laten maken bij Studio Webdigi is dat de website technisch geoptimaliseerd word voor Google. Goede vindbare websites kunnen makkelijkers worden doorlopen door google hierdoor wordt de content op jouw website goed geïndexeerd door zoekmachines als Google met dus het voordeel dat u website makkelijk gevonden zal worden en relevant is voor google. Daarnaast ondersteund ons CMS je met verschillende technische functionaliteiten waarmee we de vindbaarheid van u WordPress website nog meer zullen verbeteren. Zo heeft elke pagina een SEO-functie om titel en korte omschrijving mee te geven. Ook controleert deze tool of alles goed staat ingesteld voor een trefwoord waarop u gevonden wilt worden. Direct goed van start. Kies voor de kennis van Studio Webdigi. Meer uit uw website halen? Overweeg gebruik te maken van Content marketing voor meer zoekvolume naar je website.

Een nieuwe website laten maken die goed gevonden worden in zoekmachines door uw potentiële klanten? Dat is exact wat wij bij Studio Webdigi voor onze klanten doen. Wij maken met een team aan online specialisten van een website een goede vindbare web-site omwille van bedrijven, overheidsinstanties en zzp-ers. Al onze sites zijn “responsive” mobiel maar zeker zoekmachine vriendelijk gebouw waardoor u de beste prestatie zult behalen. Jouw site is toch het visitekaartje waar u uw potentiële klanten ontvangt en met hen in contact komt. U wilt toch ook beter gevonden worden dan een concurrent? Met onze website optimalisatie kunnen potentiële klanten uw ook echt vinden.

WordPress CMS voor optimaal resultaat

Studio Webdigi is de specialist in het ontwerpen van websites met WordPress CMS. Dat doen we bij ons webdesignbureau al ruim 15 jaar. WordPress (WP) is een razend populair Content Management Systeem (CMS). Wist jij dat wanneer je een website bezoekt op het internet er een kans is van 1 op de 3 dat deze is gemaakt met behulp van WP? Volgens de laatste cijfers draait maar liefst 35,2% van alle websites in de wereld op dit CMS. Dat geldt ook voor 14.7% van de top sites op het internet. Dagelijks komen er zo’n 500 nieuwe websites bij die zijn gemaakt met WP. Het is dan ook heel goed te begrijpen dat veel ondernemingen, ZZP’ers en(overheids)organisaties die een website laten maken, maar wat graag kiezen voor WordPress.

WordPress website biedt beste SEO

Veel deskundigen op het gebied van online marketing zijn het er over eens: WordPress is het beste CMS voor zoekmachine optimalisatie. Dat komt onder meer omdat WP:

  • Hoge prioriteit stelt aan de gebruikerservaring
  • Geoptimaliseerd is voor mobiele gebruikers
  • Snel de pagina’s van jouw website laadt
  • Het mogelijk maakt om aantrekkelijke links te maken
  • Je allerlei sociale media kunt integreren

Meer bezoekers, leads en klanten. Een website laten maken voor ‘t bedrijf, overheidsinstatie of als zzp-er

Een nieuwe website laten bouwen voor uw bedrijf in Amsterdam of elders in het land die goed scoren in google? Goede vindbare van de website in het wordpress cms is door ons gewaarborgd. Direct al uw wensen op deze fantastische webpagina, dan zit u bij WordPress & SEO specialist Studio Webdigi Amsterdam helemaal aan het juiste adres. Naast een prettig ogende site is het belangrijk dat uw webpagina ook goed vindbaar in Google, Bing of Yahoo is. Niet alleen de techniek speelt hierin een belangrijke rol. Ook de teksten en afbeeldingen die op uw webpagina staan hebben daarin een belangrijke rol. Daarbij helpt online marketing bij de interactie met uw doelgroep. Meer uit uw site halen? Dan kunt u bij Studio Webdigi ook uw content laten schrijven. Hiermee vergroot u uw online kansen op het wereldwijde web.

Zoekmachine optimalisatie SEO

Eén van de belangrijkste onderdelen van online marketing is zoekmachine optimalisatie SEO (search engine optimization) genoemd. Het draait bij zoekmachine optimalisatie SEO erom dat je website zo goed mogelijk vindbaar is in Google en het zorgt voor meer leads naar je website. Dat lijkt simpel, maar bij bepaalde zoektermen komen wel duizenden resultaten naar voren en je wil dan dat jouw bedrijf bij die zoektermen bovenaan komt te staan. Google heeft hier een systeem voor bedacht en aan de hand van meer dan 200 factoren wordt bepaald welke website bij welke zoekterm een bepaalde positie krijgt. Een groot deel van deze factoren zijn te vinden op je eigen website, zoals content, afbeeldingen, metadata en interne links. Deze eigenschappen kunnen wij op jouw website optimaliseren, zodat je een hogere positie krijgt in Google bij bepaalde zoektermen die voor jouw website relevant zijn. Deze strategie mag niet ontbreken bij je marketing om te zorgen voor meer klanten.

Pakkende webteksten

Nu je meer klanten naar je website hebt geleid, is de inhoud van je website natuurlijk ook van belang. Ten eerste is de pagina-structuur erg belangrijk, zodat je bezoekers leidt naar waar je ze wil hebben: het kopen van een product/dienst of contact opnemen. De bezoekers wil je natuurlijk enthousiast maken voor jouw product. Dat doe je door goed geschreven teksten, ondersteund met passende foto’s en illustraties. Pakkende webteksten zijn een belangrijk onderdeel van je marketing. Maar teksten schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Duik je niet graag in de pen of is Nederlands niet je beste vak, besteed het dan liever uit. Het zou zonde zijn dat je met behulp van Google en social media veel bezoekers weet te trekken, maar dat ze rechtsomkeer maken zodra ze je website bekijken. Uiteindelijk moet je met pakkende webteksten de bezoekers over zien te halen dat ze bij jou aan het juiste adres zijn.

https://studio-webdigi.com