Serveisturistics
Image default
Business / Marketing and Advertising

Wij gaan vaker bij Repromat profiteren van goede service en producten!

Laatst heeft mijn bedrijf goede zaken gedaan met het bedrijf Repromat. Zij verkopen van alles dat te maken heeft met grootformaat scan- en printoplossingen. Van printers tot scanners, ze hadden het allemaal! Maar wat mijn bedrijf zocht was een een machine die beide kon, printen en scannen. Gelukkig konden ook voor dat product naar hun toe.

Het grote assortiment van Repromat

Voordat we contact hadden genomen met Repromat, hadden we contact met een ander bedrijf die ook hetzelfde soort product verkocht wat wij zochten. Maar helaas was het contact tussen hen en ons bedrijf erg matig en was het personeel soms erg onvriendelijk tegenover ons. Uiteindelijk zijn we niet met hun in zee gegaan om de aankoop te doen. Toen moesten we op zoek naar een ander bedrijf die hetzelfde product verkocht die wij zo graag wilde. Gelukkig kwamen we snel bij Repromat terecht. We namen contact met hen op en al snel kregen we iets van hen te horen. Daarna hadden we een afspraak gemaakt om te kijken in hun showroom. Die dag ging zeer goed. We werden vriendelijk begroet en begeleid door alle producten van Repromat. Het personeel was erg aardig en wist waar ze het over hadden. Na dat bezoek wisten we zeker dat we hier de multifunctional moesten halen!

Absoluut goede service!

Nadat ik de aankoop had afgerond bij Repromat, kreeg ik weer contact met één van de medewerkers van Repromat voor het maken van een afspraak bij mijn bedrijf. Het ging heel soepel en hadden binnen een paar minuten een datum geprikt. Op die dag kwamen er 2 personeelsleden van Repromat naar ons toe met een bus met daarin ons product. Sommige collega’s van mij hielpen hen om de machine op zijn plek te zetten. Daarna gingen mijn collega’s weer aan het werk, terwijl de mensen van Repromat de machine ging installeren. Na ongeveer een half uurtje was de machine klaar voor gebruik. Voor dat de mensen van Repromat weggingen kregen we nog een korte instructie van hoe het werkte. Daarna bedanken wij de mensen en gingen we verder met werken. Ik heb nog nooit zulke fijn personeel gezien die zo vriendelijk waren. Hartstikke bedankt Repromat! Misschien tot de volgende keer!