Zorgeloos verhuizen door een erkend verhuisbedrijf uit Groningenq

Oostland Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf gevestigd in Groningen. Vanaf deze locatie bedienen zij zakelijke en particuliere klanten in Groningen, Friesland en Drenthe en ver daarbuiten. Hun missie Zorgeloos Verhuizen laten zij hun opdrachtgevers graag beleven.

Verhuisbedrijf Oostland is aangesloten bij Mondial Movers, een commercieel samenwerkingsverband van Erkende Verhuizers. Dit landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven is uitgegroeid tot een succesvolle organisatie. Mondial Movers maakt deel uit van de European Moving Group (EMG), het Europees netwerk van verhuisbedrijven.

Particuliere verhuizingen

Het erkende verhuisbedrijf Oostland Verhuizingen heeft jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen binnen Groningen en ver daarbuiten. Hun visie Zorgeloos Verhuizen vertaalt zich door het bieden van kwaliteit en verhuisexpertise. Door landelijke dekking via het samenwerkingsverband Mondial Movers zijn zij in staat om verhuizingen vanaf Groningen tot Maastricht te verzorgen.

Zakelijk verhuizingen

Het is van belang dat alles rondom uw bedrijfsverhuizing vlekkeloos en zonder zorgen verloopt. Dat kan met de gecertificeerde verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen uit Groningen. Zij regelen uw bedrijfsverhuizing professioneel onder het motto Zorgeloos Verhuizen.

U krijgt een gecertificeerde projectleider toegewezen die een duidelijke en haalbare planning voor uw bedrijfsverhuizing maakt. Alle gemaakte afspraken worden verwerkt in een zeer uitgebreid projectplan. Uw bedrijfsverhuizing is op deze manier gegarandeerd doeltreffend en professioneel georganiseerd.

Internationaal verhuizen

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met internationale verhuizingen overzee en verhuizingen binnen Europa. Deze ervaring en hun lidmaatschap van de European Moving Group (EMG) betekent dat zij weten hoe uw inboedel naar een ander land, of zelfs een ander continent verplaatst moet worden.

Zeewaardig verpakken, documenten opmaken, alles tot in de puntjes geregeld voor uw Internationale Verhuizing. Dat is voor u Zorgeloos Verhuizen!

Opslag

Naast specialist in verhuizingen is verhuisbedrijf Oostland ook specialist in opslag van archieven, meubels en inboedels.  

Het verhuisbedrijf heeft in Kolham (Groningen) ruim 7.500m2 opslagruimte. Deze ruimtes zijn op risicoklasse 3 beveiligd en zijn verder stofvrij en verwarmd. Hierdoor blijven uw spullen, zelfs na maanden opslag, in goede conditie.

Archieven worden opgeslagen in speciaal hiervoor ingerichte ruimtes. De archieven worden bewaard, beheerd en blijven toegankelijk ter inzage en voor opvragingen.